Enquête Groot Bivak

Beste ouders en Chirowietjes

Gisteren kregen we het fantastische nieuws te horen dat ons Groot Bivak deze zomer mag doorgaan, weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen en afspraken. Wij gaan met de leidingsploeg alles momenteel zo goed mogelijk na, en bekijken wat deze richtlijnen concreet voor ons kamp betekenen. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere organisatie van het kamp.

Hieronder staat ook de link naar een enquête. Het zou ons een groot plezier doen moest u deze willen invullen, zo krijgen we een beeld van het aantal leden die mee zouden gaan op Groot Bivak deze zomer. Dit geldt niet als officiële inschrijving, maar enkel als informatie voor de leidingsploeg.

Warme Chirogroetjes, De leiding X

Enquête Groot Bivak 2020Het zou ons een groot plezier doen moest u deze enquête willen invullen, zo krijgen we een beeld van het aantal leden die mee zouden gaan op Groot Bivak deze zomer. Dit geldt niet als officiële inschrijving, maar enkel als informatie voor de leidingsploeg. Groetjes van de leiding van Chiro Zuienke...docs.google.com